Качество на нашите услуги

Домашният помощник или иконом е човек, който допускате и на когото поверявате дома си. Ето защо е необходимо той да има професионално отношение към задълженията си и да спечели Вашето доверие от първия миг. Целта на услугите, предлагани от нашите домашни помощници и икономи, има за цел да Ви улесни, а не да Ви напряга и натоварва.

Ние в Домашен Помощник знаем това. Ето защо създадохме тази секция на нашия сайт. Скоро тук ще може да намерите информация относно квалификациите на нашия персонал, нашите и Вашите изисквания към него и оценките на нашите клиенти. Ако имате въпроси или искате да изкажете мнението си относно качеството на нашите услуги, които сте ползвали, не се колебайте да се свържете с нас! Ние в Домашен Помощник държим на качественото обслужване и Вашето мнение е важно за нас!

За да изградим доверие и трайни връзки между нас и нашите потребители, ние предлагаме най-подходящите и добре обучени хора за конкретната задача на конкурентни цени.

Всеки един от нашите сътрудници се запознава със желанието и спецификата на дейността във всеки конкретен случай. Провежда се предварителен инструктаж с цел осигуряване на най-високо качество на услугата. Периодично се контролира резултата от извършената дейност, а отчети се дават ежедневно.
Обратната връзка с потребителите е изключително важна за качеството на работата ни.

Внимателно изслушваме мнението на нашите потребители във всеки конкретен случай, за да осигурим или подобрим качеството на услугите на нашите домашни помощници.Наши сътрудници са хора доказани в работата си, ориентирани към хората и решаването на техните проблеми.

Всеки потребител може писмено да изрази мнение за всеки от нашите сътрудници, чиито услуги е ползвал чрез кратко съобщение в раздел “Контакти” или чрез писмо на посочения мейл. Ако имаме Вашето съгласие може в бъдеще да публикуваме Вашето мнение на нашия сайт.

Leave a Reply