Мобилен писоар при пътуване комбиниран за мъже и жени

29.00 лв.

Код: 300 Категория:

Описание

С комбинирания уринатор за мъже и жени посредством специалната вложка за жени в комплекта прави този продукт унисекс т.е. за мъже и за жени.

Писоара за пътуване е за мъже, жени и деца в ситуации, когато няма на разположение тоалетна. Ако сте на открито, при работа на строителната площадка, при управление на превозно средство при различни житейски ситуации например при задръстване, при всички случаи при които нямате достъп до тоалетна мобилния писоар модел 300 е решение на проблема. Подходящ за пациенти в болница или в къщи , които не могат да отидат до талетна или тези които са приковани към леглото, или трябва да остана в леглото.

Писоара има висока абсорбция на урината превръщайки я в гел, след като се използва може да се държи вътре в чантата без миризма, лесно се сгъва и може да се изхвърли, когато ви е удобно. Ползването на тоалетна от жени на обществени места създава дискомфорт в тях т.е. не се чувстват комфортно да седнат на тоалетната чиния, качват се върху нея или използват всякакви акробатични пози. Със специалната фуния, вложка в комплекта жените могат да ползват тоалетната прави и да уринират , както мъжете без да се налага да сядат върху тоалетната чиния.

В един комплект са 4 броя